Plantemarkedet - Konceptet

Plantemarkedet er et designmarked, der er fyldt med lækre planter, plantedesigns og planteprodukter. Fælles for det hele er planter, og derfor er stort set alt på markedet, enten inspireret af eller tilhørende planteuniverset. Med fokus på kvalitet, de nyeste tendenser og det unikke, kan du fra både Plukk og håndplukkede standholdere finde alt fra eksotiske palmer, kokedamaer og hængeplanter til keramik, Coffee table books og forstøvere.  

Plantemarkedet er både for plantenørden, den designinteresserede og dig som bare nyder de grønne omgivelser. Hos Plukk stræber vi efter at skabe stemningsfyldte og anderledes markedsoplevelser, der både inspirerer og overrasker. Ligeledes vil vi på Plantemarkedet gerne udfordre og fornye de besøgendes opfattelse af planter i rum og vise de mange måder, hvorpå planter kan anvendes i produkter.

Plantemarkedet finder sted fire gange årligt, hvor to afholdes i foråret og to i sensommeren i hhv. Aarhus og København. Nedenfor finder du de kommende markeder nær dig. Her har du mulighed for at gå direkte til begivenhederne på Facebook, så du kan følge med og løbende blive opdateret på spændende standholdere, arrangementer og konkurrencer. 

Plantemarkedet 2019
Forår
Aarhus, Godsbanen: d. 20 april 2019
Event link: Aarhus

København, Absalon: d. 27 april 2019
Event link: København

Sensommer
Aarhus, Godsbanen: d. 24 august 2019
Event link: Kommer snart

København, Absalon: d. 31 august 2019
Event link: Kommer snart

Bliv standholder
Som standholder bliver du en del af et marked i udvikling, der tidligere har haft over 3.000 besøgende og 25 standholdere. Med de mange besøgende og forskellige standholdere har du på markedet mulighed for at opnå et godt salg og etablere et stærkt netværk med andre plante- og designpassionerede mennesker. Ud over at vi hos Plukk står for at afvikle Plantemarkedet, er vi selv standholder. På den måde kan vi være med til, at sikre den plantevolumen på markedet der efterspørges af de besøgende og samtidig understøtte jeres salg som standholdere. Som standholder ved vi hvad markedsformatet drejer sig om, og kan derfor hjælpe med gode råd både før, under og efter markedet.

Hvis du kan gøre Plantemarkedet endnu frodigere og gerne vil være en del af markedet, så send en mail med en kort beskrivelse af dit brand og dine produkter til plantemarkedet@plukk.dk. Når din ansøgning er godkendt, sendes en faktura med syv dages betalingsfrist.
 Når fakturaen er betalt, er betalingen bindende og ikke refunderbar. To uger før Plantemarkedet vil du modtage en opfølgende mail med flere detaljerede oplysninger om markedet.

Praktiske oplysninger i forbindelse med Plantemarkedet kan findes her. Hvis ikke du fik svar på det du søgte, skal du endelig kontakte os på enten mail eller telefon.