planteshopper

_JAB8096.jpg
 

 

Har du brug for inspiration og vejledning til indretning med planter?
Hos Plukk tilbyder vi nu personlig planteshopping. Her fokuserer vi udelukkende på dine behov, og de forhold du har i din lejlighed eller på din virksomhed, og finder frem til de bedste løsninger. 

Hver weekend i april, kan du bestille en tid hos en af vores personlige planteshoppere, som guider dig til indkøb af lige præcis de planter, der kan hjælpe til med at skabe lige dét rum, du ønsker dig. 

Det er meget simpelt: 
1. Du bestiller en tid hos en personlig planteshopper ved at skrive til camilla@plukk.dk. Du kan bestille i tidsrummet fra 12-17, alle weekender i april. 

2. Derefter sender vi et planteskema til dig, som vi beder dig om at udfylde. Dette spørgeskema hjælper os til at skræddersy den bedst mulige vejledning på baggrund af dine ønsker og behov.

3. Når dagen er kommet, hvor du skal shoppe mødes vi i Plantecaféen. Her vil din personlige planteshopper stå klar til at hjælpe dig med at finde præcis de planter, du skal have med hjem. 

Så mangler du råd og vejledning til indretning af din stue, lejlighed eller virksomhed, så bestil en tid ved Plukk'spersonlige planteshopper.

Har du yderligere spørgsmål, kan du sende en mail til camilla@plukk.dk